søndag den 9. november 2014

Gulvafslibning skaber en unik gulvmode - Afslibning af trægulve

Opskriften er enkelt når de nye gulv trends popper op fra dit til anden. Skab det unikke og sentimentale pusterum ved at stirre på trægulv i dets helhed. Læg mærke til de smukke og helt fantastiske åre tegninger og strukturer der om gærer dette fantastiske materiale som træ jo er. Med impulser fra det høje nord med de lyst og smukke træsorter.

Gulvtrends sydfra


I en udtalelse hedder det, " vi ønsker at påvirke mode impulser sydfra, og ikke det omvendte. Når vi rejser rundt i verden tager vi altid impulser med fra andre kulturer, men ikke når det gælder træ og trægulve", lyder det fra Leo Jensen hos Gulvabc.dk. "Vi begyndte vores gulvfirma i en søgen efter en måde at opfriske gamle og slidte trægulve, og det fandt vi. Idet der ikke benyttes trægulve i ret mange andre verdensdele end vores, så var valget enkelt, - søg i dit eget land"

Gulvmode i Skandinavien


Danmark har en tradition og en kultur der gør trægulve til noget helt specielt. Det er i Danmark og Skandinavien det sker når vi taler smukke og lyse trægulve. I Sydeuropa er der ikke tradition for træ på gulvene, men derimod skiffer, marmor eller klinker. Og i England har moden altid været de mørk lakerede og bejdsede trægulve som ikke må have det naturlige udseende. I Polen, Skandinavien og de baltiske lande holder vi fast på traditionerne og benytter i stor stil træsorter som:


  • Eg
  • Bøg
  • Ask
  • Fyr
  • Gran


som de mest anvendte typer. Træ der er benyttet som inspirationskilde hos designere, arkitekter samt entreprenører af forskellig slags.

Gulvafslibning


Modsat andre typer af gulvbelægning, kan træ og trægulve friskes op selvom det er ganske slidt og nærmest ødelagt. Med ganske få midler kan et plankegulv eller parketgulv afslibes med en såkaldt gulvafslibning. En metode til at fjerne den oprindelige gulvoverflade så der kan påføres en ny. Gulvaflslibning har været benyttet til dette i mange år efterhånden og det giver et rigtig flot resultat og smuk finish.



Gulvrenovering


Der er flere forskellig måder at opfriske gamle trægulve så de får en ny og smuk overflade som kan holde i mange år frem. Den-bette-gulvmand.dk og billiggulvafslibning.dk udfører dem alle, og er ret hårde konkurrenter til netop føromtalte gulvabc.dk - og når alt kommer til alt er de nok så nogenlunde lige gode om det. Det er i hvert tilfælde dygtige gulvfirmaer alle sammen og kan helt klart anbefales. Så ønsker du renoveret et trægulv i den nærmeste fremtid, så benyt gerne en af dem.

3 kommentarer:

  1. Hvornår mysteriet agent tage et kig på de poster ?
    Tak så meget for at organisere alt dette !
    Gulvafslibning

    SvarSlet
  2. Din trægulv farer vild sit udseende og ønsker at bringe det har mistet skønhed. Denne typer af service kaldes Gulvafslibning, og det er et renovere værker for at udvikle et hus.

    SvarSlet
  3. dit gulv er nødvendig for at vaske og polere, så du kan mødes med disse websteder. Det var bedste Gulvafslibning tjeneste, hvor du kan få awesome service.
    gulvarbejde

    |Gulvbehandling

    |afslibning

    |billig gulvafslibning

    SvarSlet